Rólunk

Az áruház létrehozását  kislányunk megszületése ihlette, aki hatalmas ajándék számunkra. Gyakorló szülőként egyre erősebb lett bennünk az elhatározás, hogy szeretnénk létrehozni egy főként mesefigurás ruhákat, kiegészítőket forgalmazó weboldalt.

A mai rohanó világban sajnos egyre kevesebb idő jut kalandozni a mesék világában, pedig a mese nemcsak nélkülözhetetlen gyermekeink fejlődése szempontjából, de segít kikapcsolni és egy rövid időre megfeledkezni a mindennapi teendőinkről, apa és anya is újra gyermeknek érezheti magát.

Webáruházunk kifejezetten a mesék világára, a kicsinyek kedvenc mesefiguráira épül, hogy ezek az édes, bohókás állatkák, és más kedves lények napközben az oviban, iskolában is gyermekeinkkel lehessenek, vidámságot, játékosságot csempészve gyermekeink hétköznapjaiba. Jöjjön velünk egy kalandos utazásra a Verdák, Repcsik, Minnie egér  vagy épp Hello Kitty és a régen is a gyerekek kedvenceként emlegetett Hupikék törpikék világába, és válogasson kedvére termékeink közül.

Legyen az születésnap, névnap, karácsony, bármilyen különleges alkalom, vagy akár egyszerű hétköznap, nálunk mindig talál megfelelő  ruhákat és más egyéb kiegészítőket gyermeke számára.

A legkisebbekre is gondoltunk, így mindenki igényeinek eleget téve nálunk megtalálhatóak a mesefigurás kombi dresszek, melegítők és sok más egyéb különlegesség  a picinyek számára is.

Terveink között idővel szerepel egyéb gyermekruhák forgalmazása is, hogy minél szélesebb választékot kínáljunk vásárlóinknak. Termékeink túlnyomó része hazai gyártású, így biztos lehet abban, hogy kicsinye számára a lehető legmegfelelőbb öltözéket biztosítja, ha tőlünk vásárol.

Kellemes nézelődést, vásárlást kívánunk!

Jászberény területén 

a szállítás INGYENES!
-----------------
Amennyiben az Ön által választott termék nincs készleten,
telefonáljon vagy email-ben érdeklődjön!
Ha egy mód van rá, beszerezzük Önnek
!

Tel.: 06-30-238-87-04
Email: info@jazminbabaruha.hu

Partnereink

 

ja